Nieuws


Nieuw bij ClubGolf: onbeperkt golflessen voor € 149!

Dit jaar zijn er weer onbeperkte lessen mogelijk op diverse locaties, uiteraard met exclusieve kortingen als lid van ClubGolf. U kunt zich al opgeven voor Capelle a/d IJssel en Driebergen. Als u voor €149,00 een half jaar lang onbeperkt les wil krijgen hoeft u alleen maar het contactformulier in te vullen. Vanaf 1 april gaan wij beginnen tot 15 oktober, inclusief een korte zomerpauze. Wij nemen dan contact met u op en na inschrijving kunt u de lessen online boeken via de site.

Lees verder

Baanpermissie opfriscursus

Voor alle ClubGolf leden met baanpermissie hebben wij een leuke en voordelige opfriscursus. Voor €49,00 kunt u twee dagen les krijgen. U kunt aansluitend een kaart lopen. Dit moet echter wel op de golfbaan in Abcoude en dit rondje kost u ongeveer €30,00. U kunt deze ronde lopen met iemand in het bezit van een handicap. Met 36 punten of meer ontvangt u uw handicapkaart en kunt u feitelijk op alle banen spelen. Als u deze cursus zou willen volgen hoeft u alleen maar het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken.

Lees verder

Beginnerswedstrijden en themadagen

Wij organiseren diverse beginnerswedstrijden en themadagen voor spelers van elk niveau. Op deze website kunt u vanaf eind maart heel eenvoudig de kalender raadplegen en inschrijven. Vul alvast het contactformulier in voor meer informatie. Wij nemen dan contact met u op en maken met u een afspraak.

Lees verder