Nieuws


Nieuw bij ClubGolf: onbeperkt golflessen vanaf € 175!

Dit jaar zijn er weer onbeperkte lessen mogelijk op diverse locaties, uiteraard met exclusieve kortingen als lid van ClubGolf. U kunt zich al opgeven voor Capelle a/d IJssel en Driebergen. Afhankelijk van de locatie zijn de kosten resp. €175,00 of €199,00 gedurende 6 maanden onbeperkt les, incl. ballen, wil krijgen hoeft u alleen maar het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op en na inschrijving kunt u de lessen online boeken via de site.

Lees verder

Baanpermissie opfris dag op onze locaties in Capelle en Driebergen

Voor alle ClubGolf leden met baanpermissie hebben wij een leuke en voordelige opfriscursus. Voor €49,00 krijgt u les van 10.00 - 12.30 uur en van 13.00-15.30 uur . Tijdens de les herhalen wij alle onderdelen van het spel, zodat u hierna een Q-kaart kunt lopen voor uw handicap. Dit moet echter wel op de golfbaan de Hoge Dijk in Abcoude en dit rondje kost u ongeveer €30,00. U kunt deze ronde lopen met iemand in het bezit van een handicap. Met 36 punten (18 punten bij 9 holes) of meer ontvangt u uw handicapkaart en kunt u feitelijk op alle banen spelen. Als u deze cursus zou willen volgen hoeft u alleen maar het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken.

Lees verder

Beginnerswedstrijden en themadagen

Wij organiseren diverse beginnerswedstrijden en themadagen voor spelers van elk niveau. Op deze website kunt u vanaf eind maart heel eenvoudig de kalender raadplegen en inschrijven. Vul alvast het contactformulier in voor meer informatie. Wij nemen dan contact met u op en maken met u een afspraak.

Lees verder